Alpine EZI-DAB-ONE universalt DAB adapter

Enkel montering
EZi-DAB-ONE er en enkel «gjør det selv» løsning for alle som ønsker å få DAB i bilene sine. Lim medfølgende antenne til vinduet, gi adapter strøm via sigarett tenner og du er oppe og går. Adaptere fungerer med enhver radio uten å måtte bytte den. EZi-DAB-ONE overfører lyden enten via en 3,5mm JACK linje utgang eller via FM.

Lytteglede i bil er i ferd med å bli bedre…
EZi-DAB-ONE er den enkleste dab adapteren fra Alpine. Oppgrader bilen din med det brede kanal utvalget kringkastet på DAB med dette diskret lett plasserte dab adaptere. EZi-DAB-ONE har et to farget oversiktlig display og bakgrunns belyste knapper for enkel betjening. Adaptere støtter også service following og har rask tilgang til kanaler med hele 20 forvalg.

Lytt til musikk lagret på din telefon eller andre lydkilder
EZi-DAB-ONE har en 3,5mm JACK linje inngang. Enkelt koble til din telefon eller andre lydkilder og lytt til musikk lagret på disse. På strøm adaptere til EZi-DAB-ONE finner en ekstra USB strøm tilkobling du kan lade mobilen din i.

Leveringsstatus: Utsolgt

kr 1 299
Beskrivelse
Detaljer
Radio: DAB/DAB+
Frekvenser: 174 – 240MHz (Band III)
Overføringsområde FM: 87,6 – 107,9MHz.
Maks sende effekt: 51,78 dB(uV/m)
Display: To farget bakgrunns belyst LCD display med to linjer tekst og ikoner
Forvalg: 20
Strøm behov mottaker: 5V via DC 12V sigarett tenner strøm adapter
Temperatur område: -20°C to +60°C
Dimensjon kontroller: 56 x 72 x 18mm (HxBxD)
Lengde antenne kabel: 3 meter
Spørsmål og svar

Produktspørsmål

  • Produktspørsmål og svar


Informasjon
Informasjon
Søkeord Nei
Varekode EZI-DAB-ONE
EAN 4958043888580
Produsent Alpine
Forpakning Sett
Produktomtaler
Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst, logg inn eller registrer deg

Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

       Kontakt oss

       Retur av varer

       Kjøpsbetingelser

       Fraktpriser og levering

       Betalingsmetoder

       Sjekke status på ordre

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)
Black Week 2018 DAB produkter Alpine EZI-DAB-ONE universalt DAB adapter Enkel montering EZi-DAB-ONE er en enkel «gjør det selv» løsning for alle som ønsker å få DAB i bilene sine. Lim medfølgende antenne til vinduet, gi adapter strøm via sigarett tenner og du er oppe og går. Adaptere fungerer med enhver radio uten å måtte bytte den. EZi-DAB-ONE overfører lyden enten via en 3,5mm JACK linje utgang eller via FM. Lytteglede i bil er i ferd med å bli bedre… EZi-DAB-ONE er den enkleste dab adapteren fra Alpine. Oppgrader bilen din med det brede kanal utvalget kringkastet på DAB med dette diskret lett plasserte dab adaptere. EZi-DAB-ONE har et to farget oversiktlig display og bakgrunns belyste knapper for enkel betjening. Adaptere støtter også service following og har rask tilgang til kanaler med hele 20 forvalg. Lytt til musikk lagret på din telefon eller andre lydkilder EZi-DAB-ONE har en 3,5mm JACK linje inngang. Enkelt koble til din telefon eller andre lydkilder og lytt til musikk lagret på disse. På strøm adaptere til EZi-DAB-ONE finner en ekstra USB strøm tilkobling du kan lade mobilen din i.