Alpine - X-A90M monoblokk (1x900W 2 ohm)

kr 5 890,00
Sendes normalt innen 2 dager
SKU
X-A90M
1 x 600W RMS 4 ohm
1 x 900W RMS 2 ohm

Dimensjoner 297 x 51 x 192 mm

Topp-montert kontrollere
Forsterkertype: Klasse-D (Digital)
Kanaldesign: 1-kanal (mono)
Termisk beskyttelse
Strømforsyning: PWM regulert Interleaved flyback med aktive klemme
Krets kort: S.T.A.R. Krets
Strømindikator: Topp montert LED Strøm / Statusindikator
Høyttaler nivå inn med remote påslag
Delefilter: Variabelt lav- pass
Innebygget BassEQ
Subsonisk filter: Variabelt
Basskontroll: Klar for fjernkontroll (RUX-KNOB2) Selges separat

Med sin kraftige mono kanal har du her en subwoofer forsterker kraftig nok til å drive ditt bass system. Alpine X-A90M danner sammen med X-A70F et "Beffet" forstereker system for høy oppløst (Hi-Res) lyd med ekstra god kraft til alle høyttalerne i bilen din. Ved å forenkle kretskort utlegget og legge til eksklusive tilbakemeldings kretser som korrigerer signal forstyrrelser yter Alpine X-A90M hele 1800W. Forsterkeren opprettholder også en meget lav fase skift gjennom hele musikk spekteret, noe som får musikken til å forbli trofast til det originale opptaket med realisme som putter deg i senter av musikkgleden

Helt nytt digital design.
Kompakt og kraftfull: den nye digitale forsterker kretsen har svært høy kraft utgang samtidig som den har et lite fotavtrykk.

Lyd kvalitet
X-serien forsterkere er designet for ekte Hi-Res Audio avspilling med ultra lav forvrengning og et bredt frekvens område.

Termisk håndtering
Selve kjernen på X-seriens forsterker kabinett er et solid støpt aluminiums kjøle kappe, som holder forsterkeren kjølig når forsterkeren jobber på sitt maksimale nivå. Overskuddsvarmen stiger opp fra forsterkernes ny designede kjølekappe profil som både øker luftgjennomstrømningen og øker overflate kjølingen. De vifteløse kanalene er lokalisert på begge sider av forsterkeren sørger for at varm luft naturlig stiger opp og skaper et vakuum som suger inn kald luft fra bunden. Dette smarte designet ivaretar kontinuerlig termisk håndtering for uavbrutt lytteopplevelse.

Smarte terminaler
Tilkoblingen på forsterkerne gjøres via avtakbare terminaler. Disse kompakte kontaktene er designet for et svært enkel og ren installasjon med tapsfri tilkobling.

Bassnivå kontroll
Med en RUX-KNOB2 kan du kontrollere bassnivået rett fra førerstolen. Denne kontrolleren passer til X-A90M, X-A70D (kanal 3 og 4 brokoblet) og X-A90V (kanal 5) Selges separat

Justerings panel
Fjerner du topp platen av aluminium finner du forsterkerens kontrollpanel. Panelet er lett tilgjengelig og lar deg justere forsterkerne etter at den er installert.
Mer informasjon
Forsterker kanaler 1 kanals
Impedanse / Ohm 2 ohm
Watt RMS kr 900,00
SKU X-A90M
Produsent Alpine
Forpakning 1 Stk
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top
Kontakt oss