DAB oppgradering bil

Vi hjelper deg over på DAB i bilen! Sjekk vår guide under eller Kontakt oss i dag, vi hjelper deg gjerne!

 

Den enkleste løsningnen - Universalt DAB adapter

Dab adapter universal 

Et universalt DAB adapter er enkelt og montere, ofte på få minutter, og passer stort sett alle bilmodeller uten store inngrep. Ulempen er at du må ha en ekstern fjernkontroll montert et sted på dashbordet, eller et eget display med kontroller som viser informasjon om kanaler osv. Klikk på bildet over for å se alle våre universale løsninger.

Om du vil beholde orginal radio - Modelltilpasset DAB adapter - plug & play

Dab adapter plugg and play 

Et modelltilpasset DAB adapter vil som oftest være en bedre løsning for deg som er villig til å legge noen ekstra kroner i adapteret. Et slikt DAB adapter krever ofte noe mer monteringsjobb for å komme til nødvendige kabler men vil i det lange løp fungere mye bedre. Du kan da betjene DAB adpateret enkelt via din orginale radio og eventuelle rattkontroller på multifunksjonsratt. Klikk på bildet over for å finne DAB adapter til din bilmodell.

Bytte radio - Modelltilpassede pakkeløsninger og spillere

Modelltilpassede DAB spillere 

Vi har et utvalg av spillere fra Alpine som er produsert for den enkelte bil. Dette gir deg en perfekt oppgradering av bilens hovedenhet og overgang til DAB. Vi skreddersyr også pakker basert på våre ordinære hovedenheter fra Kenwood, JVC og Alpine med riktig monteringsramme og overgangskabler basert på dine ønsker. Klikk på bildet over for å se pakker og modelltilpassede spillere som ligger i nettbutikken. Savner du pakke til din bil eller ønsker et annet alternativ? Kontakt oss gjerne!

 

Universale - 2 DIN / dobbel DIN DAB spillere

2 DIN DAB spillere 

Vi har et godt utvalg av 2 DIN dab spillere som vil passe de fleste behov og lommebøker. Ønsker du å bytte til en ny 2 DIN DAB spiller men er usikker på hva du trenger av tilbehør?  Kontakt oss! Vi setter gjerne sammen en pakke til deg. Klikk på bildet over får å se vårt utvalg av 2 DIN DAB spillere både med og uten navigasjon.

Universale - 1 DIN / enkel DIN DAB spillere

1 DIN DAB spillere 

Vi har et godt utvalg av 1 DIN dab spillere som vil passe de fleste behov og lommebøker. Ønsker du å bytte til en ny 1 DIN DAB spiller men er usikker på hva du trenger av tilbehør?  Kontakt oss! Vi setter gjerne sammen en pakke til deg. Klikk på bildet over får å se vårt utvalg av 2 DIN DAB.

 

DAB antenner og tilbehør

DAB antenner og tilbehør 

Vi har et utvalg gode DAB antenner som sikrer deg fullt utbytte av din nye DAB radio eller DAB adapter. Finner du ikke det du leter etter?  Kontakt oss gjerne!

To Top