Betalingsmetoder

Webshop - posted this on 10. nov. 2014

Hvordan kan jeg betale?

Vi tilbyr flere ulike betalingsmetoder (ikke alle metoder er tilgjengelige for alle ordre)
 

PayPal / kredittkort:
Vi benytter PayPal som leverandør av betalingsløsninger for kredittkort. PayPal er verdens største leverandør av betalingsløsninger på nett og er en meget trygg måte å betale for varer. Ingen kredittkortinformasjon blir lagret i nettbutikken, kun på PayPal sine sikre servere. Vi har heller ikke tilgang til dine kredittkort data, kun betalingsdetaljer. Du kan betale med PayPal uansett om du har en PayPal konto eller ikke og du trenger ikke registrere en konto for å fullføre betalingen. Vi aksepterer Visa, Mastercard og American Express samt PayPal saldo. Du blir her vidersendt til PayPal sine sider for betaling når du har bekreftet din ordre i nettbutikken.
 

Klarna faktura:
Når du handler på faktura med Klarna, får du alltid varene dine hjem før du betaler. Det er enkelt, risikofritt og praktisk. Dessuten betaler du hele beløpet direkte, slik at det er ute av verden.Ønsker du å delbetale fakturaen din? Det er enkelt. Det eneste du trenger å gjøre, er å betale inn et mindre beløp enn summen på fakturaen. Da flytter Klarna deg automatisk til fleksibel betaling. Klarna faktura forutsetter at du blir innvilget kreditt av Klarna. Kredittsjekken utføres automatisk så om du får fullført ditt kjøp i nettbutikken har du fått innvilget kreditten.
 

Klarna delbetaling:
Med Klarna er det to måter å delbetale på. Fast delbetaling, der du bestemmer hvor lenge du vil betale ned. Og fleksibel betaling, der du hver måned selv bestemmer hvor mye du skal betale. Klarna delbetaling forutsetter at du blir innvilget kreditt av Klarna. Kredittsjekken utføres automatisk så om du får fullført ditt kjøp i nettbutikken har du fått innvilget kreditten.

Categories: Betaling