Alpine - X-S65C 6,5" komponentsett

kr 7 249,00
Sendes normalt innen 2 dager
SKU
X-S65C
360 W Maks
120 W RMS
Frekvens respons: 55Hz – 50kHz
Impedans: 4ohm
Følsomhet: 89dB/W (1m

Bassens monterings diameter: 137mm
Bassens monterings dybde: 59mm
Delefilter: 45 x 70 x 30mm

Alpine introduserer en helt ny X-serie med høy-grad høyttalere og forsterkere. Disse produktene er utviklet og innstilt for å skape en perfekt match ekstraordinær dynamikk, realistisk og spektakulær reproduksjon av lyd. Med Alpine X-serie høyttalere kan du nyte Hi-Res audio avspilling med utrolige 40kHz detaljer og dynamikk. Disse høyttaler flaggskipene er tunet med høyeste presisjon, bygget av høyeste grad materialer med bred kompatibilitet, samtidig som de er overkommelige i pris.

Alpine lyd signatur
Med sine beste utviklere fra hele verden har Alpine kritisk evaluert lyd i bil fra High-End fabrikk systemer ved hovedkvarterer til Alpine i Iwaki Japan. Mens mange av disse systemene var i stand til å levere med bred dynamisk rekkevidde med tilstrekkelig lydnivå, var det mangel på virkelighet av instrumenter, men mest overveiende i de fleste systemer, mangel på lydbilde. Som et resultat ble «Alpine ID» født for å møte dette behovet.

Alpine ID, som står for "Alpine: Image Defined", og er Alpine sin nye globale filosofi med en evolusjonær tilnærming til å løse det som mangler i de fleste bilstereosystemer i disse dager: flott romlig lydbilde med dybde i scenen. Alpine ID-filosofien satser på å utvikle samsvarende lydsystemer som samarbeider for å skape et svært realistisk lydstadium med stort dynamisk område (Hi-Res Audio) og lydkvalitet. De samsvarende lydsystemkomponentene tillater lytteren å oppleve et nytt nivå av realisme og engasjement mens du nyter musikk i bilen. Med andre ord kan lytteren oppleve musikken som kunstneren opprinnelig tiltenkte den. X-seriens høyttalere, forsterkere og subwoofere skaper grunnlaget for lydsystemkomponenter som vil inneholde Alpine sin nye lydfilosofi.

Plasseringsvennlig
Alpine benytter høykvalitets neodymmagneter på den nye X-serien høyttaleren. Det betyr en mye mindre magnet i forhold til tradisjonelle høyttalerdesign. Dette gir mye grunner monteringsdybde og samlet plassbehov i bildøren.

Helt ny motor struktur
Ved å benytte neodymium magnet i en radial konfigurasjon har Alpine oppnådd en meget kompakt motor sammensetning. Denne radial konfigurasjonen av magneten øker drastisk magnetens effektivitet – resultat: høy dynamikk og effekt håndtering.

HAMR oppheng
Høy amplitude multi-roll (HAMR) opphenget gir membranen en lineær utsving ved høy SPL, samtidig som den har full kontroll over utsvinget i alle utsvings senario for den beste lyd klarheten.

Metall grill inkludert
Perforerte metall griller følger med for god beskyttelse hvis basselementet brukes i åpen installasjon.

X-seriens motor linearitet
Alpine X-serien høyttalere har en balansert motorstyrke som gjennom hele bevegelses område gir en perfekt linearitet og igjen den beste lyd klarheten.

Nano-fiber membran
Bruken av smale diameteren nano-fiber gir en lett membran struktur som er sterk, med økt lyd nøyaktighet. Nano-fiber membran har også god intern demping, slik at gjenværende energi svekkes raskt uten å forvri de opprinnelige musikktonene.

Frekvens responsen til X-serien høyttalere.
Alpine siktet for å lage et høyttaler system med utvidet høy-frekvens respons som trofast reproduserer lydbilde og de harmoniske detaljene i musikken.

Nye karbon grafitt diskanter
Alpine har valgt å bruke karbon grafitt diskanter på grunn av den er stiv nok til fungere som en hard dome-diskant men samtidig opprettholde den myke dome-diskantens naturlige lydegenskaper. Diskanten gir økt nøyaktighet og utvidet høyfrekvensrespons (opp til 40kHz) uten hardhet som noen ofte er forbundet med hard dome-diskanter. Dette grør at du kan nyte ekte Hi-Res Audio lydkvalitet

Delefilter design ( X-S65C og X-S69C)
Det super kompakte delefilteret kan enkelt åpnes, slik at du enkelt kan justere nivå om nødvendig. Du kan justere diskant nivå i 3 steg (-3 / 0 / +3 dB) og diskantens fase (normal / revers)
Mer informasjon
Element type Komponentsett
Størrelse element 6,5" (16,5cm)
Impedanse / Ohm 4 ohm
Watt RMS kr 120,00
SKU X-S65C
Produsent Alpine
Forpakning Par
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top